november 2017

Filosofen in de dop

De kinderen van de onder- en middenbouw zijn deze week begonnen met filosoferen. Onder begeleiding van Judith Wagensveld werd er gesproken over gedachten. Welke gedachten kun je allemaal hebben? Waarover kunnen ze gaan? Wie hebben er allemaal gedachten? Zijn je gedachten om te delen of zijn ze soms geheim?

Alle kinderen van de Jan Prins gaan dit schooljaar filosoferen. Met de eigen leerkracht en met Judith Wagensveld. Kijk voor meer informatie eens op haar website of op de websites van filosoferen op school en het atelier van de verbeelding