17-12-2021

Kerst Bingo 2021!

Kerst Bingo 2021!

Het is weer zover, de dagen zijn kort en de nachten lang, de feestdagen staan voorde deur en we zijn allemaal toe aan vakantie! Maar niet voordat we met elkaar het jaar feestelijk hebben afgesloten met de enige echte Jan Prins Online KerstBingo!

 

Via de onderstaande link log je in:


Click here to join the meeting

Dit jaar hebben we weer fantastische prijzen om je mee te vermaken tijdens de vakantie. Wat dacht je van Roblox Tegoed, Pathé bioscoopkaartjes of een Bol.com bon waar je zelf wat leuks voor uit kunt zoeken.

 

Onze enige echte Bingo meester Reinder zal weer schitteren en samen met de Ouderraad garant staan voor een uurtje spanning en entertainment.

 

Wanneer:vrijdag 17 december start de Bingo om16:30 zorg ervoor dat je vijf minuten van tevoren al ingelogd bent om te voorkomen dat je wat mist! We eindigen rond 17:30. Je speelt mee met de bingokaart die inde klas is uitgedeeld, bewaar deze dus goed. We kunnen namelijk geen nieuwe bingokaarten uitdelen als we online zijn.

 

Heel veel succes met spelen en alvast fijne feestdagen toegewenst namens de Ouderraad van de Jan Prins School!

Meer foto's

Meer nieuws

Download hier de schoolgids

In de schoolgids staat alle informatie over de school, de leerkrachten en het Montessori onderwijs. Heel veel van deze informatie vindt u ook op deze website.
In het colofon staat de juiste versie van de schoolgids vermeld.

Download de schoolgids