december 2017

Kerst op de Jan Prins 2017

De school is al helemaal in de kerstsfeer. Er worden volop kerstwerkje en kerstknutsels gemaakt. Volgende week is het de laatste week voor de kerstvakantie.

Ook dit jaar doet de Jan Prins mee met het project 'Schoenmaatjes'. Kinderen kunnen schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed verzamelen voor leeftijdsgenootjes in landen als Albanië, Moldavië, Ghana en Irak. Deze worden opgestuurd in een schoenendoos. Daar moeten ze natuurlijk wel in passen en bovendien moeten de spullen heel en schoon zijn. Als school proberen we (minimaal) 1 schoenendoos per klas te vullen. Dit jaar is ons dat gelukt, want we hebben maar liefst 99 dozen kunnen vullen! Het kost 6 euro om iedere schoenendoos te verzenden. Wij zoeken ouders/verzorgers die deze kosten, of een deel ervan, op zich kunnen nemen. Laat dit dan weten aan de groepsleerkracht van uw kind of aan juf Natascha. Ook vanavond tijdens het kerstdiner zal er nog geld worden ingezameld. Kijk voor meer informatie op de website van 'Schoenmaatjes'.

Op woensdag 20 december hebben we met alle kinderen van de school kerstliedjes gezongen rond de kerstboom.

Vanavond is er een kerstdiner in alle groepen. Opgedoft, in een mooi versierde klas, eten we onze zelf meegebrachte lekkernijen op. Het kerstdiner is van 17:00 tot 18:30 uur. De school gaat om 16:45 uur open. De ouderraad organiseert voor alle ouders tijdens het kerstdiner een gezellig samenzijn, met een hapje en een drankje.

Op vrijdag 22 december zijn alle kinderen vrij en begint dus de kerstvakantie. We zien elkaar dan weer op school in het nieuwe jaar, op maandag 8 januari 2018!

Houd deze pagina in de gaten voor mooie kerstfoto's.