15 december 2020

Kerstbingo link

Kerstbingo link

Woensdag 16 december start onze eerste online Jan Prins Kerstbingo!

Via deze link kan je meedoen: Link naar de Jan Prins Kerstbingo (in Teams)

Maak je nog geen gebruik van Microsoft Teams, neem dan even de tijd voordat de Kerstbingo start om Microsoft Teams op te starten. Mocht je onverhoopt niet kunnen inloggen, stuur dan een mailtje naar: http://marinailies.major@gmail.com

We starten om 16:30 dus ben op tijd! Het wordt lastig om continu mensen toe te laten tot de Kerstbingo als we al begonnen zijn en je wilt natuurlijk geen prijzen missen…….:-)

Over prijzen gesproken, we hebben dit jaar super leuke prijzen die iedereen waarschijnlijk goed kan gebruiken voor de komende periode als we allemaal weer even aan huis gekluisterd zijn.

Speel mee voor o.a. heerlijke warme kerstsokken, Douglas doucheschuim voor mannen en vrouwen een luxe set kerstkaarten,Pathé Thuis kaartjes een Kerstpuzzelset en nog veel meer!

Speciaal dit jaar hebben we 5 waardebonnen t.w.v. 12,50 voor een heerlijk aperitief voor 2 personen bij Italiaanse catering La Zia Maria op de Binnenweg, aangeboden door Stefano Campailla.

We hopen jullie allemaal te zien woensdag!

Met vriendelijke groet,
Ouderraad Jan Prins

Meer foto's

Meer nieuws

Download hier de schoolgids

In de schoolgids staat alle informatie over de school, de leerkrachten en het Montessori onderwijs. Heel veel van deze informatie vindt u ook op deze website.
In het colofon staat de juiste versie van de schoolgids vermeld.

Download de schoolgids