maart 2019

Rapportcijfer voor de Jan Prins: 8,4

De resultaten van de tevredenheidspeiling onder leerlingen is binnen. De leerlingen van groep zes, zeven en acht hebben hiervoor in februari van dit jaar een vragenlijst ingevuld.

De leerlingen geven aan het leuk te vinden op school en veel contact te hebben met klasgenootjes.

Over het algemeen voelen de leerlingen zich veilig op school. Het schoolplein wordt nog te vaak genoemd als een onveilige plek. We gaan met de leerlingenraad en de leerlingen in gesprek om te bespreken waar dit aan ligt en wat er nodig is om dit te verbeteren.

Er wordt op de Jan Prins bijna nooit gepest volgens de kinderen.

Over hoe er geleerd wordt op de Jan Prins zijn de kinderen ook erg tevreden. Over de uitleg en hulp van de leerkrachten bijvoorbeeld, maar ook over regels en afspraken.

De leerlingen mochten de school ook een rapportcijfer geven. Dit is een 8,4 geworden en daar zijn we natuurlijk erg trots op!