december 2017

Staking 12-12

‘HET IS VIJF VOOR TWAALF!

Daarom staakt ook het team van de Jan Prins op dinsdag 12 december. Wij sluiten de deuren voor de toekomst van het onderwijs. Wij willen goed onderwijs voor alle kinderen, echter;

- er melden zich weinig studenten aan bij de pabo’s;

- het ziekteverzuim is hoog en groeit;

- het lerarentekort groeit;

- de leerkrachten raken op!

Wij staken dan ook om de volgende punten te bereiken:

1. Een eerlijk salaris; het primair onderwijs wordt structureel onderbetaald.

2. Een investering in het onderwijs voor minder werkdruk.

Wij staken dus voor beter onderwijs, minder werkdruk en een eerlijk salaris. Op de website van ‘PO in actie’ vindt u meer informatie. Natuurlijk kunt u ook met vragen terecht bij de directie of de groepsleerkracht van uw kind.

Wij begrijpen dat een dag staken voor u als ouder wellicht wat ongemak kan opleveren. Deze acties zijn dan ook zeker niet bedoeld om u als ouder in een lastig parket te brengen. Het gaat ons echt om de toekomst van uw en onze kinderen. Het is nu of nooit, nu moeten we doorpakken! Wij hopen dan ook op uw steun te kunnen (blijven) rekenen.