Welkom bij de Jan Prins


Een unieke Montessorischool in het bruisende centrum van Rotterdam.

Direct naar

Montessori onderwijs

Bij Jan Prins doen we het zelf en leren met en van elkaar. We gebruiken de kenmerkende Montessori materialen, waarmee volop geëxperimenteerd kan worden in een uitdagende en veilige omgeving.

Lees meer

Prettig pedagogisch klimaat

Bij Jan Prins is het hele gebouw onze werkplek, waar rust en ruimte is om onszelf te ontwikkelen. Het hebben of krijgen van eigen ideeën en zelfstandigheid vinden we belangrijk. Wij - leerlingen, leerkrachten en ouders - hebben vertrouwen in elkaar.

Lees meer

Zelfontplooiing

Bij Jan Prins ontdekken en ervaren wij ook door middel van muziek, dans, sport, spel en kunst. Zo leren we wat wij zelf belangrijk, interessant, of vervelend vinden en waar we goed in zijn.

Lees meer

Diversiteit

Bij Jan Prins zijn wij allen Rotterdammers met een rijke achtergrond die we graag met elkaar delen. Wij willen graag elkaar leren kennen en ontdekken. Wij ervaren wat onze verschillen en overeenkomsten zijn in hoe we leven. Op onze school is er plaats voor iedereen.

Lees meer

Unieke locatie

Wij zijn een Rotterdamse stadsschool, midden in het centrum, waar genoeg ruimte is om te spelen, zelfs bovenop het gebouw. De Bibliotheek, musea, de markt(hal) en andere interessante plekken staan op steenworp afstand. Onze school is gemakkelijk te bereiken.

Lees meer

Nieuws

Meer nieuws

Download hier de schoolgids

In de schoolgids staat alle informatie over de school, de leerkrachten en het Montessori onderwijs. Heel veel van deze informatie vindt u ook op deze website.
In het colofon staat de juiste versie van de schoolgids vermeld.

Download de schoolgids