Montessori peutergroep

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het voorschools leren en ontwikkelen van peuters bijdraagt aan een goede start op de basisschool. Juist in de leeftijd van nul tot vier jaar leren kinderen erg veel. Peuters hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid, het is belangrijk die te stimuleren en hun ondernemingslust te prikkelen.

De Jan Prins heeft een goed contact met verschillende peutergroepen in de omgeving van de school. In het schoolgebouw zelf zit ook een peutergroep die gefaciliteerd wordt door 'Het Steigertje'.

Voor de peuters die van 'Het Steigertje' naar de Jan Prins gaan, verloopt de overgang geleidelijk. Er vindt een warme overdracht plaats, als u daar toestemming voor geeft. Er is ook een overdracht met andere peutergroepen als ouders di wenselijk vinden.

Informatie over de peutergroep van 'Het Steigertje' opvragen en inschrijven kan via (010) 206 07 11 of bekijk de website van het Steigertje: www.steigertje.nl.

Kies het pakket dat bij u past

Het Steigertje biedt ook voor- en naschoolse opvang aan. Er is keuze uit verschillende pakketten tussen 07.00 en 19.00 uur. Ook het afnemen van halve of verkorte dagen is mogelijk. Werkende en studerende ouders kunnen hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Ouders met een indicatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) schrijven zich in voor dagdelen van 9.00 tot 11.30 uur of van 12.30 tot 15.00 uur. Peuteropvang wordt aangeboden gedurende 40 schoolweken per jaar. Kijk voor actuele informatie op www.steigertje.nl.

Juf Eva

Middenbouw C & tussenbouw C